Magyar Termék Nagydíj nyertes szoftver

Szeptember 5-én került sor a díjátadóra ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében, a Magyar Gazdaság Ünnepén.

Idén összesen 54 cég 64 terméke, szolgáltatása érdemelte ki a 20. Magyar Termék Nagydíj Védjegy kitüntetést, a tanúsított minőség „útlevelét”. Hazánk legrangosabb minősítő rendszere, a Magyar Termék Nagydíj Pályázat győzteseit 2017-ben 20. alkalommal hirdették ki, bizonyítva, hogy a minőség elismerése hagyománnyá vált. Az immár húsz esztendős objektív minősítési rendszer kitüntetettjei azon vállalkozások és személyek, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képvisel kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához.

Kiss Károlyné, a Magyar Termék Nagydíj Pályázati iroda ügyvezető igazgatója a Kiírók Tanácsa nevében az Országházban elmondott értékelő beszédében úgy fogalmazott: „Két évtized távlatában büszkén mondhatjuk el, hogy a díjat nyert pályázók szinte kivétel nélkül olyan alapelvek mentén tevékenykednek, melyek nem csak a hosszú távú sikeres működés előfeltételei, hanem annak állandó minőségéről és fenntarthatóságáról is gondoskodnak.”

Rendkívül nagy elismerés számunkra, hogy Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet nyertünk az Esélyt az oktatásban! fejlesztő szoftverrel. A díjat cégünk ügyvezető igazgatója, Balázs János vette át. Külön megtiszteltetés, hogy a díjátadón szerzőink, szakembereink is tiszteletüket tették, név szerint Aknai Dóra Orsolya, Fehér Péter és Pulay Márk. Nagy múltra visszatekintő németországi partnercégünket képviselve, Michael Warneke, a cég nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója is jelen volt az eseményen.

Forrás: www.termeknagydij.hu, MTI