Próbálják ki Ügyesedni szoftvercsomagunk legújabb tagjait!

Kis Kukta

5 újabb taggal bővült Ügyesedni termékcsaládunk!

Próbálják ki a Varázstojást, a Szám szafarit, a Kis Kuktát, a Tünemény süteményt és az Iskolai előkészítő 1.-t ingyenesen. 

A Varázstojás játék óvodás és kisiskolás korú, tipikus és atipikus fejlődésű gyerekek számára készült, matematikai képességeik fejlesztésére. Célja a helyi értékes rendszer szemléltetése, megértésének elősegítése, használatának gyakorlása. Több nehézségi fokozat is elérhető. A sikeres megoldást az állatok vidáman ünneplik. A játék használatával a gyerekek biztosabban eligazodnak a helyi értékes rendszerben, könnyebben megértik az egy-és többjegyű számok írásmódját. Diszkalkuliásoknak különösen ajánlott.

A Szám szafari játék célja a számegyenes egyre biztosabb használata, a szorzótáblás számsorok begyakorlása. A szafarira érkező vonat, az utasok és az állatok jelentik a motiváló környezetet a feladatokhoz. A játékos feladata az, hogy rakja fel a vagonokat a sínre a számozásuknak megfelelő helyre, segítsen az utasoknak, hogy a jegyüknek megfelelő kocsiba szálljanak be. A számegyenesen az állatok királya adott léptékű ugrásokkal szemlélteti a szorzótáblás sorokat. A játék rendszeres használata támogatja a gyerekeket a számegyenesen való tájékozódásban, a szorzótábla elvének megértésében, annak könnyebb elsajátításában.

A Kis kukta játék alkalmas óvodás, kisiskolás korú, tipikus és atipikus fejlődésű gyermekek matematikai képességének fejlesztésére, a mennyiségfogalom kialakítására, erősítésére. Diszkalkulia esetén ajánlott. A játék során a játékosok a Kis Kuktát segíthetik matematikai problémák megoldásában, aki boldog, ha sikeres a próbálkozás.

A Tünemény sütemény játék a formaészlelés, formadifferenciálás gyakorlására használható. Óvodás és kisiskolás korú, tipikusan és atipikusan fejlődő gyermekek fejlesztésére egyaránt javasolt. Diszlexia, diszkalkulia esetén ajánlott. Célunk a számjegyekkel, betűkkel, formákkal való kapcsolat javítása, erősítése, felismerésük gyakorlása változatos játékszituációban.

Az Iskolai előkészítő 1. a vizuális figyelem és megfigyelőképesség fejlesztésére irányuló játék. Képek, rajzok, tükörképek, kontúrok, sziluettek párosítása különböző tárgyak és előlények esetében. Alakfelismerés, kicsi-nagy egyeztetések, irányok rögzítése. Kezdő, középhaladó és haladó pályákra bontva.

Ügyesedni szoftvereinkről bővebben az https://ugyesedni.hu/ weboldalon tájékozódhatnak.

Ha érdeklődnek termékeink vagy munkásságunk iránt, vegyék fel velünk a kapcsolatot és egyeztessenek időpont személyes találkozóra: hello@speclearn.eu vagy +36-20/466-4116