Referenciák

25 év alatt több dossziényi ajánlást, referenciát gyűjtöttünk össze az ország minden pontjáról. Több ezer leszállított termék, még több órányi oktatás, és több száz elégedett iskola és pedagógus támasztja alá munkánkat.

A teljesség igénye nélkül megosztunk Önnel néhányat a közbeszerzéseken indult pályázatok visszajelzéseiből.

Herman Ottó Általános Iskola bővítése kapcsán a Balázs-Diák Kft számítástechnikai (monitorokat, hangfalakat), konyhai eszközöket (sütő, mosogatógép, tűzhely, hűtőszekrény) és szabadidős foglalkoztatásokhoz kapcsolódó eszközöket (csocsóasztal, babzsák), bútorokat, berendezési tárgyakat szállított. Nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel. A beszerzés során figyelembe vették a mi igényeinket is, például a színekre vonatkozóan, nagyon segítőkészen és rugalmasan kezelték a szállítást, az egész beszerzés problémamentesen zajlott. A kérdéseinkre rövid időn belül válaszoltak.”
– Karsainé Kovács Judit, 2016

„Balázs-Diák Kft Agóra Plus Győr projekthez szállított Mobilis Interaktív Kiállítási központ részére laborfelszereléseket, berendezési eszközöket, természettudományi eszközöket. A munkatársak nagyon együttműködőek és rugalmasak voltak, szakértelmükről a beüzemelés során bizonyságot tettek.”
– Szilasi Péter Tamás, 2015

Innovatív Iskola Devecserben c. projekthez kapcsolódóan a Balázs-Diák Kft különféle taneszközöket, mozgásfejlesztést célzó terápiás eszközöket, természettudományos eszközöket, sportruházatot szállított. Nagyon elégedett vagyok a termékekkel és az eszközökkel. Azóta sem merült fel velük probléma.”
– Némethné Takács Cecília, 2014

„3.-8. osztályban az Önök által 30 napig rendelkezésünkre bocsátott Miért nem jó ötlet a dohányzás? c. szoftvert mutattuk be és próbálták ki a gyerekek a hozzá kapcsolódó játékot. Szerintem nagyon hatásos a program, kellőképpen "elrettenti" a tanulók többségét a dohányzásra való rászokástól.”
- Fehér Beatrix, Csehmindszent, 2016 (A Digitális Témahét keretein belül).

Tököl Város Bölcsődéjének Kapacitásbővítés új épület építésével c. projekthez kapcsolódóan a Balázs-Diák Kft. bútorokat, játszótéri eszközöket, képességfejlesztő eszközöket, mozgásfejlesztő eszközöket, különböző egyéb berendezési tárgyakat szállított. A termékek kiváló minőségűek, nagyon jól használhatóak. ”
– Hoffmann Pál, 2014

referencia_1
referencia_2
referencia_3
referencia_4
referencia_5